Retur

Alla beställningar kan annulleras tills de skickas. Om din beställning har betalats och du måste ändra eller avbryta den måste du kontakta oss inom 12 timmar. När förpacknings- och leveransprocessen har startat kan den inte längre annulleras.

Särskilda returpolicys kan tillkomma beroende på produkt, se information på den specifika produktsidan på produkten du köper.

Vår högsta prioritet är att göra dig nöjd, så alla som handlar på northerntrends.se får följande garantier:

 • Full återbetalning om du inte får din beställning;
 • Full återbetalning om din beställning inte anländer inom den garanterade tiden (45 arbetsdagar inklusive 2-5 arbetsdagars behandling);
 • Helt eller delvis återbetalning om artikeln är skadad;
 • Full återbetalning om du inte vill ha den produkt du har fått (men du måste returnera artikeln på din bekostnad och artikeln måste vara oanvänd).

  Fullständiga återbetalningar är inte tillgängliga under följande omständigheter:

 • Din beställning anländer inte på grund av faktorer inom din kontroll (t.ex. att ange fel leveransadress);
 • Din beställning anländer inte på grund av exceptionella omständigheter utanför vår kontroll (t.ex. inte tullklarerad, försenad av en naturkatastrof).

  Du kan skicka begäran om återbetalning inom:
 • 30 dagar efter att ordern har levererats;
 • 45 arbetsdagar sedan din beställning gjordes. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande på sidan Kontakta oss.
 • Om du är godkänd för återbetalning kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar.

Lätt att returnera

Du har rätt att returnera din beställning inom 30 dagar från och med den dag då du mottog ditt paket, den ska då vara oanvänd.

Produkten måste vara i oanvänt skick och i originalförpackningen, med alla dess tillbehör och alla förpackade komponenter.

Fraktkostnaderna är kundens ansvar vid en retur.

Hur man returnerar en artikel

Gör följande om du vill initiera en retur:

Skicka en returförfrågan till oss via ”kontakta oss”.
Lämna tillbaka artikeln till den angivna adressen som svar via e-post inom tio kalenderdagar och skicka spårningsnumret efter att du skickat varan.
Skicka inte tillbaka ditt köp till oss om vi inte ger dig tillstånd att göra det.

Reklamation

Om du ej är nöjd med din vara så skicka en reklamationsförfrågan till oss på info@northerntrends.se. Ta en bild på produkten och skicka även med ordernummer. Vi behandlar din förfrågan inom 48 timmar.

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om returen är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 veckor.